Každý desiaty Homey je teraz ZADARMO

Vyhrajte HOMEY PRO alebo Bridge!

Áno, je to už 10 rokov, od kedy je skvelý systém Homey na trhu. Tento systém je jeden z naších obľúbených a možnosti systému Homey sú naozaj široké, vďaka podpore viac ako 50 000 zariadení. Homey naozaj spojí všetky Vaše Smart zariadenia do jedného celku. 

Homey pri príležitosti svojích narodenín pripravil pre svojích budúcich používateľov skvelú akciu. Ak si kúpite Homey PRO alebo Homey Bridge v termíne 24.5.2024 až 2.6.2024 u vybraných predajcov, medzi ktorých patrí aj HomeSystem a pošlete fotku faktúry spolu so sériovým číslom Vášho nového Homey na adresu 10years@homey.app, budete zaradený do súťaže o preplatenie Vášho Homey

Aké sú šance?

Táto súťaž je skvelá, pretože Homey preplatí každý desiaty HOMEY zakúpený počas trvania súťaže, ktorý splní podmienky. To znamená, že šance sú 1 k 10že Váš Homey bude zadarmo! Preto pokiaľ čakáte na správny moment, kedy kúpiť Homey do Vašej domácnosti, teraz je ten správny čas. A nezabudnite sa do súťaže prihlásiť. 

Kde zakúpiť?

Ako oficiálny predajca Homey na Slovensku a v Českej republike máme pre Vás Homey skladom, odosielame ho rychlo a samozrejme, ak objednáte nad 150€ tak dopravu máte zadarmo! Preto neváhajte a zakúpte si Homey práve teraz.

                        

 

Všeobecné podmienky pre kampaň "10 Years of Homey".

Vitajte v kampani 10 Years of Homey!


V tomto dokumente popisujeme všeobecné podmienky a požiadavky pre spotrebiteľov, aby sa mohli zapojiť do kampane 10 Years of Homey.
V skratke: Počas Obdobia kampane má každý desiaty zákazník, ktorý si zakúpi zariadenie Homey, či už Homey Pro alebo Homey Bridge, nárok na vrátenie peňazí: každé 10. oprávnené odoslanie do nášho cashbacku dostane plnú náhradu za zakúpené zariadenie Homey.

Ako to funguje:
Všetky predaje Homey Pro a/alebo Homey Bridge počas Obdobia kampane sú platné pre účasť. Obdobie kampane je 24-05-2024 do 02-06-2024.
Aby sa spotrebitelia mohli zúčastniť, musia poslať faktúru za svoj nákup spoločnosti Athom prostredníctvom e-mailovej adresy 10years@homey.app spolu so sériovým číslom svojho zariadenia Homey. Sériové číslo nájdete vytlačené na spodnej strane každého zariadenia.
Každý 10. prihlásený nákup, ktorý je oprávnený, dostane späť celé peniaze. Výhercov vyberá spoločnosť Athom na základe času prijatia e-mailu s odoslaním.
Každý nákup je možné zadať iba raz.

Podmienky oprávnenosti:
1. HomeyPro alebo HomeyBridge je potrebné zakúpiť počas Obdobia kampane u našich partnerov/maloobchodníkov alebo na homey.app. Obdobie kampane trvá od 24-05-2024 do 02-06-2024.
2. Zákazníci pošlu svoju faktúru alebo obrázok potvrdenky spolu so sériovým číslom svojho zariadenia Homey jediným e-mailom na adresu 10rokov@homey.app Toto je možné vykonať od začiatku Obdobia kampanedo 30.06.2024.
3. Víťazi budú informovaní e-mailom spoločnosťou Athom postupne. Všetci víťazi budú oznámení najneskôr do 14. júla 2024. Objednávky, ktoré budú zrušené alebo vrátené v čase odoslania alebo v čase vrátenia peňazí, sa nebudú považovať za oprávnené.
4. Každý nákup/objednávka je možné zadať iba raz.
5. Každý kupujúci sa môže zapojiť len raz, aj v prípade nákupu viac kusov Homey.
6. Duplicitné odoslania pre objednávky budú mať za následok stratu oprávnenosti na tieto objednávky.
7. Vymenovanie víťaza je finále a nie je možné ho ovplyvňovať.


Všeobecné podmienky
Spoločnosť Athom si vyhradzuje právo zrušiť, ukončiť, upraviť alebo pozastaviť propagačnú akciu, ak nemôže prebiehať podľa plánu z akéhokoľvek dôvodu, ktorý spoločnosť Athom nemôže primerane ovplyvniť.
Akýkoľvek pokus narušiť legitímne fungovanie propagácie môže byť porušením trestného a občianskeho práva a Athom si vyhradzuje právo požadovať náhradu škody v maximálnej miere povolenej zákonom.
Propagácia podlieha Zmluvným podmienkam a Zásadám ochrany osobných údajov spoločnosti Athom B.V., ktoré nájdete na https://legal.athom.com. Propagácia, tento dokument a vyššie uvedené podmienky sa riadia právom Holandska a akékoľvek spory budú podliehať výlučnej jurisdikcii súdov Holandska.
Účasťou na tejto akcii výslovne súhlasíte s týmito podmienkami.